Náš tým

Janča

Ve třetí třídě jsem se dostala do skautské party a od té doby se to se mnou veze. Pobyt venku v přírodě je pro mě nesmírně důležitý. Když si potřebuju vyčistit hlavu, vezmu batoh, sváču, pití a jdu. Taky mám ráda muziku, divadlo, dobré jídlo a hodné děti 🙂. Zároveň mě celý život baví vymýšlet pro druhé zábavné a zážitkové aktivity. Ale ze všeho nejvíc mě  baví pořád něco organizovat. V profesním životě se věnuju pedagogické a volnočasové činnosti.

Pavel

Od atletiky jsem přeběhl k cyklistice a orientačním sportům, mám rád informační technologie a naopak nesnáším věci, které nefungují. Proto neustále něco opravuju. Pořádám sportovní kempy a kromě toho učím na kytaru v malé hudební školičce. Les je mým druhým domovem, i když měkká postel s teplou sprchou bývají po náročném tréninku nebo dlouhém výletě k nezaplacení.

Randál

Jsem krásný, chytrý a velmi zručný mladý muž s duší chlapce, se zájmem o přírodu se vším všudy. Ne, teď vážně. Jezdím na tábory v pozici sportovního vedoucího, tedy stavím celotáborovou hru a zajišťuji každodenní soutěže a jejich hodnocení. Jsem certifikovaný zdravotník. Byl jsem na vojně. Pracuji ve škole. Jsem tramp, rybář, lezec, lukostřelec a trochu indián. Když jsem zjistil, že se mohu realizovat i na survival táboře, šel jsem do toho. Těším se na vás!

Jéňa

Miluju přírodu a práci s dětmi. Od malička jezdim na tábory k Jirkovi Tumajovi a na klasické vandry spojené většinou s folkovými festivaly. Učil jsem se několik sportů jako je judo, karate a tanec na závodní úrovni. Zkoušel jsem extrémní jizdy na kole. Účastním se táborů jako oddílový vedoucí a zástupce hlavního vedoucího. Vyzkoušel jsem si práci kulisáka u slánské amatérské scény, hraji na kytaru a zpívám v jedné kapele. Pracoval jsem i jako výživový poradce. Nyní se živím jako truhlář a tesař.

Péťa

Jsem mámou tří úžasných dětí. Miluji přírodu, sport, hraní deskových her a hudbu. Mezi mé nejoblíbenější sporty patří běh v přírodě a jóga. S větší skupinou dětí pracuji posledních několik let, kdy jsem byla průvodcem v lesním klubu, učitelem hudební výchovy a protože mě práce s dětmi baví, naplňuje a dává mi smysl, pracuji nyní jako asistent pedagoga a vychovatel ve školní družině. Jsem přátelská Péťa, která ráda obejme, když je potřeba.

Filip

Od malička mám rád pobyt v přírodě, nejvíc ve vodě. V první třídě jsem začal chodit do skauta, kde jsem se naučil využívat všechny své dovednosti a schopnosti. Nejvíc ze všeho pak extrémně vyvinutou komunikativnost. Jsem přátelský, empatický, ale nevydržím chvíli v klidu. Mám na to dokonce i lejstro. Věnuji se orientačním závodům na horských kolech. Možná právě proto studuji prvním rokem střední průmyslovou školu zeměměřickou. Mapy mě prostě baví. Rád a dobře vařím. Když mě nikdo nenutí, hraju rád na kytaru. Ve volném čase, kterého moc není, jsem závislý na počítačových hrách.

­